torsdag 15 augusti 2013

Höst?

Nu är jag trött på verandan och vill göra i ordning vardagsrummet. Det hela hände sig redan efter räkfrossan då diverse räkrens hamnade på diverse ställen och drog till sig diverse smådjur. Sen har vi den stora krank-ockupationen. Ska inte de små jävlarna gilla lampornas sken? Och inte sitta och gunga på långbena mitt på blanka dan? Va va va?

Och så gräsklippningen på det och de tillhörande körsbärskvistarna som piskar en i ansiktet med jämna varv. Detta eftersom jag hört att det är strängeligen förbjudet att köra gräsklippare som efter skattkarta. Nej militäriskt raka linjer ska de va...

Ja men ni hör ju, en annan ha ju issues. På lördag målar vi vardagsrummet.

Men innan dess har jag köpt nya kuddar. De svart/vita från Indiska, den med kartan från Ikea och den med djuren (sitter på kudden nu och minns inte vad det är för djur, chansar på en liten lämmel eller två. Eller ja just det, det hela lär ju visa sig när jag lägger in bilden i inlägget...) är en tygkasse från Monki. Och en filtkorg från Rusta, superbilligt. Tack ock tack.
2 kommentarer:

  1. Haha! Åh, känner igen mig i det där! Att man blir less på ett rum och vill göra om i ett annat istället :) Vad fin kudden av tygkassen blev, smart!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja gärna alla rum på samma gång haha. Tack, har letat efter en men inte hittat så det tygkassen blev perfekt:)

      Radera