söndag 23 juni 2013

Man tager vad man haver

Det gamla nattduksborden gick inte in i sovrummet. Så då får man ta vad man har, en gammal sockerlåda. I den ligger sommarens läsning, optimistiskt sett.


6 kommentarer:

 1. Ah, lägg Hungerspelen högst upp i sockerlådan, fantastisk läsning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är många som tycker likadant. Filmen var ju fängslande så då måste ju boken vara ännu bättre, som det brukar vara.

   Radera
 2. Victoria Beninger24 juni 2013 05:24

  hej hej,
  Tankte bara saga att jag tycker din blogg ar himla fin och inspirerande! Har ratt sa nyss hittat den och ar i samma sitts som du. Nytt hur och reno's pa G. Fast i Canada..Jag ar fran Hudiksvall fran borjan och tycker det ar himla kul att lasa bloggar fran hemmaplan :)
  Kram/ Victoria Beninger

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att höra att du tycker det och vad spännande med hus i Canada! Bloggar du?

   Radera
  2. Nä, jag blogger inte längre..tyvärr. Känner att jag inte har tid med både jobb och liten tjej på snart 2. Det blev liksom inte att jag hade tid att skriva varje dag och jag vet själv att jag itne gillar att läsa blogger som aldrig blir uppdaterade haha. Och jag spännande med hus! längtar tills jag kan börja inreda dock...just nu är det vara kaos käns det som.

   Radera
  3. Okej ja så blir det förstås ibland. Kanske kommer det mer tid snart. Nä jag visar till exempel bara vissa valda hörn, egentligen är det kaos haha. Det tar lång tid innan man får ordning på allt:)

   Radera