söndag 30 juni 2013

Ljusa kvällar, nya tider

Helgen började med en vackert bröllop på jobbet. Ensam hemma efteråt tog jag impulsivt och anslöt till en middag på Idyllen och en fisksoppa som var av annan värld. På packmoppe åkte vi sedan till Holmö för lite musik och så vare så där löjligt somrigt så man tänker fasen va fint det är och leva i vårt vackra land (i november har det aldrig hänt...). 

På vägen hem gjorde vi bus och tyckte vi var förskräckligt finurligt roliga. Sen fick ja sova på soffen i mina vänners nya hus. Jo husvågen går, som för alla samtidigt och det är lustigt att bli äldre och se saker förändras. Dock vill man ju aldrig bli så där torrvuxen, men det är väl kanske ingen risk om man är tillräckligt ofrisk för att bädda ner isiga gubbar i folks säng utan de vet.

På lördagen fixade vi på huset, städade förråd och borrade nya ventiler. Not to self, det finns elkablar bakom väggar... Sen åkte vi in till stan för födelsedagskalas i båt i ån och på restaurang. Där fick födelsedagsbarnet en egen låt av en duktig servitris och hela sällskapet slöt upp i vals. Fint ska ett va!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar