torsdag 22 maj 2014

Listigt
Hur har din dag varit?
Bra, jag har röstat för ett EU där alla människor har samma värde. Det känns som en bra dag. 

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Jag har gått och trott att det var något så gulligt som Hugo. Men så uttryckte min mor sig som så här för någon dag sen. "Nähä du, vad har fått det ifrån din tok, det var helt vanliga enkla namn som Tom, Malin eller Sofie".
 
Vilket är ditt största beroende?
Fritid och ensamtid. Har senaste veckan också bytt tuttifrutti mot daim. Tänker att det är en så kallad gravidcraving eller är det bara en dålig ursäkta för att man ska få smälla i sig en massa goda saker. Jag menar jag har ju hört om dem som ville äta jord, sten, betong och ofantliga mängder citron när de var prego. Det vill inte jag.

Vad gör du när ingen annan ser?
Drar i mitt hår, hårstrån lossnar och så släpper jag dem på folks golv. Allas golv, ja ditt med......


Finns det något helt vanligt en gör som du tycker är ovanligt roligt?
Tvätta jättemycket tvätt. Så mycket som den där gången då min elaka gubbgranne kom ner och sprakade på min säckar i tvättstugan och sa att han nog visste vad jag höll på med. Det vill säga gömma illegala flyktingar i min lägenhet.

Om du skulle bli psykiskt sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
Oj, alltså jag kan inte så många. Tänker att jag skulle kunna bli hemskt introvert om jag vistades på fel ställe för länge. Börja prata med mig själv eller få en hemsk en ångest. Alternativt tro att jag såg spöken.  Eller bah "få åt nerverna" som det heter i min släkt hehe.
 
Vad beställer du på krogen?
 Nu för tiden en cola. Annars nästan alltid en lynchburg lemonade, sååå gott!

Vilken är din största skräck?
Hatar när folk berättar om senor som gått av. Dvs hälsenor och knän osv. Det hela har sin botten i den gång jag var först till träningen i sporthallen. Tomt och ensamt förutom en kille liggandes mitt på planen och en tränare som ringde ambulans. Ekande ylande ilande smärtskrik mellan massvis med tomma bänkrader.Vad har du funderat över på sistone?
Vad jag borde göra för att underhålla min utbildning ordentligt. Hur man kan ha så oerhört lite källkritik att man länkar artiklar från Avpixlat. Att den här grejen "ask" som alla kidz håller på med är jätteobehaglig. Hur man uppfostrar ett starkt och tryggt barn. Hur en förlossnings kan vara "det ondaste du varit med om" men hur man ändå kommer "glömma smärtan så fort det är över". Va, va, va? Känns inte logiskt.

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Ja de var väl att jag bara sov middag i två timmar istället för 14?

När skäms du?
När jag måste ringa och beställa mat. Som min mansvän brukar säga "Du kan hålla föredrag inför 100 pers men du kan inte ringa och beställa pizza. JAG FÖRSTÅR INTE??!!" Nä, inte jag heller.

Eller när jag tänker på när jag glömde mobilen inne på Casinot och försökte hämta den men de redan hade stängt och jag till vakten sa "Nähä men vad bra, då får jag köpa en ny då och det är ditt fel. Fast det har ju inte råd med så jag får väl ta ett smslån. FAST NEJ DET KAN JAG INTE FÖR JAG HAR INGEN MOBIL"

Vem är den mest kända människa du talat med?
Det måste kanske vara Sven Wollter. Och då skulle man kunna tro att det varit några av de gånger han besökt mitt jobb. Men nej, det var en sommarkväll i Svallet när har uttryckte sin stora glädje över att ungdomen var ute på stadens gator. Fint.
Vilket uttryck använder du lite för ofta?
Titt påre själv nurå dömhövve. Eller nä, det kan man väl inte använda för mycket?

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
"Vad snygg du blev i skolkatalogen. Det ser inte alls ut som du". Fast det var ju kanske inte så bra alls...

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Insomnia.


Vad gör du när du är ledsen?
Om det är på en person så tänker jag att livet ändå är bäst ensamt och en själv är den enda en kan lita på. Om det är något annat så ropar ja på J eller ringer mami.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Klänning, luftigt vettu.

Har du någon gång slagit någon?
Mobbare, min bror samt kastat en diskborste på J, räknas det?

Vad ser du fram emot just nu?
Sommaren. Den kommer bli väldigt annorlunda i år, på ett bra sätt då.


Lista från fin Idis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar