måndag 6 oktober 2014

Köpstopp!Yes, köpstopp råder men ack så roligt en haft det. Livet är en Schlager med Peter Göback och Helen Sjöholm på Cirkus. Så vackert det är där. Tänk att få spela på den scenen. Mest tagen var jag av hur allt flöt på med rörlig scenografi och så många skådespelare. Magi / Roffe.

Hotellet körde tyvärr med kastsystem gällande frukosten. Alltså inga sköna soffor, blommor och dukar för oss. Nej, pöbeln fick nöja sig med utställda och kala konferensbord.  Men hotellrummet var stort och bra. Och en åker ju inte dit för att hänga på hotellet, eller hur? Va? / OK! En som ändå tycker det är nedrigt.

Utöver det så har vi bara ätit gott och införskaffat en del nödvändigheter till oss och barnen (Obs: Nödvändigheter lika med lögn). Jag funderar på att ge min 365 dagars utmaning en chans igen? För er som inte var här då utlyste jag köpstopp i 365 dagar gällande kläder. (Höll i tre månader). Detta pga av att en behövde träna på att ducka för konsumtions hetsen och tänka på miljön. Och de anledningarna är ju bara ännu mer påtagligare sen vi fick barn. Nä, en kanske skulle ge sig på ett igen?!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar