tisdag 17 juni 2014

Magen och sådär vecka 31-32Innehållet har växt sig en liten aning över kurvan. Så kanske kan en svara det på den dagliga frågan "'är du säker på att det inte är två eller tre?". Lillen har också börjat röra på sig så att magen rör sig så där himla kul och fint att man vill filma det hela tiden.

Magen är numera ett perfekt coffetable och en går på toaletten så mycket att en övergett själva låsandet av dörren. Det kan dock orsaka diverse pinsamma situationer när det finns gäster eller man befinner sig på restaurang... 

Lokalmedia dagligrapporterar om hur Sundsvalls barnmorskor behandlas illa. Tvingas övertidsjobba eller gå in och jobba på semestern. Och hur sommarens pass inte är fyllda ännu. En blir ett stycke nervös men barnmorskorna själva sa att det var lugnt när vi hälsade på i förra veckan. Och de vet ju ändå bäst får man anta.

På magen denna dag: En klänning som varit försvunnen pga av levnadsvän gömt en hel kasse tvätt i en garderob under okänd tid. Fyndade även en väska i samma garderob.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar