torsdag 28 augusti 2014

1 månad

Länge sen? Ja för en eller vi har haft fullt upp. Inte ens har vi hunnit plöja en endaste serie den här veckan. Varför det? Vi har haft till exempel Hatt Fredag. Elise valde en gammal basker som hennes farfar bar på 50-talet.

Vi har varit med och planerat bröllop. Pysslat med program, stolsplacering och en flashig gästbok.Vi har varit på fest, 50 års fest (dvs 25+25 års fest). Hela lilla familjen till en början. Sen fick barnet och pappan dra och mamma pröva nåt glas vilket enbart resulterade i omedelbar huvudvärk. Fail.

Mamman fick för första gången på länge klä sig och lägga lite smink på ögonlocket i samband med denna lilla fest.

Mamma har också fått en tandköttsinflamation från underjorden. Så nedrig att pappan fått vara hemma medan hon legat och plågats samt kastat saker av "nuärjaglesspåattintefåvaramittfullajagskajagaldrigbarafåvara-ilska".


 Så har vi haft ett och annat besök. Till exempel av Agnes som påminner surriga föräldrar om att "Bort mössa, hon se inte" eller "hon ha nappen, Eliiiiise vara jätte tjött".

Obligatoriskt solsidanskryt: sover så fint om natten (ta i trä), är stark i nacken och lyfter på lillhövve när na ligger på ens magen och fäster blicken i ögena så en blir gråtmild.2 kommentarer:

  1. Tack för helt underbara inlägg, Emla! Kul läsning. Ni är så himla himla himla fina. Längtar tills jag får se den lille skapelsen :')

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tycker det Frida:) Kom och hälsa på!

    SvaraRadera